16 / 04 / 2024

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.



İzmit'te hayata geçirilen Gültepe Konutları ile ilgili ruhsat işlemleri tamamlandı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ednan Pala projesinin son durumu ile ilgili bilgi verdi. Pala, "Belediyemizce TOKİ’den satın alınarak değerlendirilen alanda İzmit’in en büyük konut projesi gerçekleştirilecek. Yapılan ihale sonucunda bölgeye Bektaş firmasınca yaklaşık 25 adet bloktan oluşan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark yapılacak" dedi. 


Pala, projede binadan daha fazla yeşil alana ve sosyal yaşam alanlara yer ayrıldığını söyledi. Pala, "Her binanın altında kendi otoparkı bulunacak, böylelikle otopark sorunu olmayacak. Kat karşılığı yapılan konutların yüzde 26’sı belediyemizin olacaktır. Ruhsat işlemleri tamamlanan bölgede halen hafriyat, satış ofis yapımı ve örnek daire çalışması devam etmektedir. Projenin her aşaması belediyemiz kontrolündedir" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Milliyet 


Geri Dön