24 / 04 / 2024

İzmit Topçular'da mahalle konağı için temeller atıldı!

İzmit Topçular'da mahalle konağı için temeller atıldı!

İzmit Belediyesi Topçular mahallesine yapılacak olan mahalle konağı için temel atma töreni düzenledi. İzmit Belediyesi Topçular Mahallesine yapacağı mahalle konağının temellerini attı.



İzmit Belediye Başkanı Pro.Dr.Nevzat Doğan’ın katıldığı açılış töreninde siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı. Temel atma töreni öncesi Necati Bey Cami imamı Mustafa Kambur dua etti. Daha sonra yeni açılacak Mahalle Konağı için kurban kesildi.


Uzun yıllardır yapılması planlanan Topçular mahalle konağının toplam inşaat alanı yaklaşık 600 metrekareyi buluyor. Üç katlı mahalle konağında taziye odasından düğün salonuna, toplantı odasından mahalle muhtarlığı bulunuyor. Ayrıca konak içerisinde mescit, emekli salonu, kadınlar için sosyal alan, gençler ve çocuklar içinse derslik ve yararlanabilecekleri kafeterya bulunuyor.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan şehre bir çok konağın yapıldığını ifade ederek, “Geçen dönemde başlattık bu çalışmaları ama özellikle Topçular gibi bazı mahallelerimizde çok istememize rağmen yer problemini bir türlü aşamamıştık. Bu dönem bir yıldan fazladır sadece bu yerin yapılabilmesi için imar yönünden hazırlanması için uğraştık. Gerçekten çok kolay olmadı aylarca uğraşıldı. Ama insanlar istedi mi eğer insanlar samimi oldu mu eğer bir şeye gönülle aşkla sevdayla bir işe sarıldı mı mutlaka başarıya ulaşıyor” dedi.


Hürriyet


Geri Dön