24 / 04 / 2024

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 



İzmit'in Yenişehir Mahallesi’nde uzun yıllardır süren sorun tapuların hazırlanmasıyla yerini tatlı bir heyecana bıraktı. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü Yenişehir Mahallesi’nde 36 hektarlık bir alanda şuyulandırma çalışması gerçekleştirdi.

Yetkililer, bin 196 kişiyi ilgilendiren şuyulandırma sonunda tapuların hazırlandığını ve hak sahiplerine dağıtılmaya başlandığını belirttiler. Vatandaşların tapularını Belsa’daki Emlak İstimlak Müdürlüğü İmar Uygulama Birimi’nden alabilecekleri de ifade edildi. 

Öte yandan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 28 Haziran, Bekirdere mahallelerinde merpen, Karadenizliler, Yeşilova, Tepeköy’de asfalt yama, Sanayi ve Sultaniye’de de parke çalışması yapıldı. 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi’nde yaklaşık 50 metre uzunluğundaki merpen yapımında 18 metreküp hazır beton kullanıldı


Geri Dön