25 / 04 / 2024

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.



İzmit Belediyesi tarafından bir mahalle konağı da Sekbanlı köyüne inşa edilecek. Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı. Yaklaşık maliyeti 516 bin 27 lira olan konak ihalesine 3 firma katıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yapım süresi 180 gün olan ihaleye katılan Veysel İnşaat teklif mektubu ve geçici teminat eksikliğinden değerlendirme dışı kalırken Temiz İnşaat 420 bin lira, Gritaş İnşaat firması da 513 bin 161 lira teklif de bulundu. Komisyon teklifleri değerlendirip ihaleyi kazanan firmayı önümüzdeki günlerde açıklayacak.

İzmit merkeze yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Sekbanlı’da yapılacak olan konak zemin ile birlikte 2 katlı olacak şekilde planlandı. 6 ay içinde hizmete girmesi planlanan konakta çok amaçlı salon, muhtarlık binası ve kurs alanı bulunacak.

 


Geri Dön