25 / 04 / 2024

İzmit'te 11 taşınmaz için kiralama ihalesi açıldı!

İzmit'te 11 taşınmaz için kiralama ihalesi açıldı!

İzmit Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, aralarında Belsa kapalı otoparkı, Karabaş mahallesindeki asansörlü otoparkın da bulunduğu taşınmazların ihalesi 4 Kasım Çarşamba günü açık teklif usulüyle yapılacak.



Yetkililer, yaklaşık bir ay önce yapılan ve aylık 159 bin TL’ye kiralanan 860 araçlık Belsa kapalı otoparkının şartların yerine getirilmemesi nedeniyle ihalesinin tekrarlanacağını ve muhammen bedelin 159 bin TL olacağını söylediler. Büyük ilgi görmesi beklenen Belsa kapalı otoparkın kiralama süresinin 3 yıl ve peşin olacağı da kaydedildi. Aynı şekilde Karabaş mahallesi Hafız Selim Efendi sokakta yaptırılan ve Kocaeli’nin ilk asansörlü otoparkı da 3 yıllığına kiralanacak. İlgililer, bu otoparkın da 21 Eylül tarihinde aylığı 5 bin 600 TL’ye kiralandığını fakat firmanın şartları yerine getirmediği için yeniden kiralama ihalesine çıkılacağını ve muhammen bedelin 3bin 500 TL olduğunu söylediler.


İzmit Belediyesi yetkilileri, 4 Kasım’daki ihalede Ömerağa mahallesi Pertevpaşa caddesinde bir adet kafeterya, Malta mahallesi Yurdum caddesinde bir adet dernek lokali, Ömerağa mahallesi İnönü caddesinde bir adet gazete satış yeri, Körfez mahallesi Hafız Binbaşı caddesinde bir adet büfe-çay bahçesi, Körfez mahallesi Rıza Paşa caddesinde bir adet açık depolama alanı, Tepecik mahallesi Fethiye caddesinde bir adet kitap satış yeri, Süleymaniye mahallesi Merkez mevkii Küme Evler’de bir adet işyeri, Körfez mahallesi Ladin sokakta bir adet teknik alt yapı alanı, Yenimahalle mahallesi Karayolu sokakta bir adet teknik alt yapı alanı, Yenidoğan mahallesi Hastane Yolu sokakta bir adet teknik alt yapı alanı, Hacıhasan mahallesi Kolaylı sokakta 2 katlı yapının kütüphane ve lokali olarak kiralanacağını söylediler.

İhaleyle ilgilenenlerin 3 Kasım Salı günü saat 16.00’ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiği de bildirildi.


Hürriyet


Geri Dön