26 / 04 / 2024

İzmit'te teröre finansman sağlayan kurumlar kapatıldı!

İzmit'te teröre finansman sağlayan kurumlar kapatıldı!

İzmit'te faaliyet gösteren FETÖ’ye yakın kurumların tabelaları İzmit Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sökülerek indirildi. Fetullahçı Terör Örgütü’yle bağlantılı oldukları belirlenen kurum ve kuruluşlara yönelik operasyonlar da aralıksız sürdürülüyor.



15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm Türkiye 10 gündür tek yürek olmuş darbecilere karşı sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbeti tutarken, Fetullahçı Terör Örgütü’yle bağlantılı oldukları belirlenen kurum ve kuruluşlara yönelik operasyonlar da aralıksız sürdürülüyor. FETÖ ve hain askerlerin darbe girişiminden sonra başlatılan operasyonların en kapsamlılarından biri eğitim alanında oldu.


KARARNAME


OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname 23 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnamenin yayımlanması ile birlikte FETÖ'ye finansman sağlayan çok sayıda kurum ve kuruluş kapatıldı. Karara bağlı olarak ilimizde çok sayıda dernek, yurt ve okulların kapılarına mühür vuruldu, tabelaları indirildi.


17 FARKLI NOKTA


İzmit Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri  bu konuda 17 farklı noktada çalışma yaptı. Gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalarda  English Life, Dünya Erkek Öğrenci Yurdu, Gonca Anaokulu, FEM Özel Eğitim Kurumları başta olmak üzere çok sayıda kurumun tabelası indirildi. 




Manşet Kocaeli


Geri Dön