24 / 04 / 2024

İzoduo, yapı sektörünün duayenleriyle Ankara'da buluşuyor!

İzoduo, yapı sektörünün duayenleriyle Ankara'da buluşuyor!

Depreme dayanıklı, mantolama gerektirmeyen duvar yapı elemanı İzoduo, Ankara'da düzenlenecek 23. Uluslararası Yapı Fuarı'nda sektörün önde gelen firmalarıyla bir araya gelecek



Yerli ve yabancı çok sayıda firmanın yer alacağı organizasyon, 23 – 26 Eylül günleri arasında Altınpark Expo Center Fuar Alanı'nda gerçekleşecek.
Mantolama ve yalıtım gerektirmeyen yapı elemanı Pomza Taşı ile çimento ve polistren köpüğü bileşenlerinden oluşuyor. Ürünün bir diğer özelliği de Pomza taşının Türkiye'de bol miktarda bulunması ve dayanıklılık gücünün çok yüksek olması.

Gelişen yapı teknolojileri içerisinde ayrıcalıklı bir yeri olan İzoduo, üç yıllık bir Ar-Ge çalışması sonucunda alt yapısını ve üretim tesislerini güçlendirerek sektöre iddialı bir giriş yaptı. Halıhazırda 2 bin metrakarelik üretim kapasitesine sahip olan firmanın hedefi en kısa sürede bu kapasitesini 5 bin metrekare seviyesine yükseltmek.

Çevre dostu olarak değerlendirilen İzoduo'nun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Lüleci, birkaç yıla kadar depreme dayanıklılık konusunda tercih edilir hale geleceklerini belirtti. Üçlü karışımın hem hafif hem de dayanıklılık konusunda deprem riski taşıyan bölgelerde ön plana çıkacağına dikkat çeken Lüleci, "Rakiplerimiz metrekarede 180 kg beton kullanırken bizde bu oran 110 kiloya düşüyor. Ürünün özelliğinden dolayı binalar hiçbir şekilde içeriye su çekmiyor." dedi.
Stargündem


Geri Dön