23 / 04 / 2024

İzonorm İzolasyon İnşaat şžirketi ana bayisini Antalya'da açtı!

İzonorm İzolasyon İnşaat şžirketi ana bayisini Antalya'da açtı!

Antalya"da İzonorm İzolasyon İnşaat Limited şžirketi Ana Bayi Plazası"nın açılışına katılan Burhan Karahan, yaptığı konuşmada, Türkiye"nin 2009 yılındaki küresel krizden pek etkilenmediğini söyledi.



Onduline Avrasya Aşž Yönetim Kurulu Başkanı   Burhan Karahan, Türkiye"nin küresel krizden etkilenmediğini belirterek, 'Türkiye   ilerliyor. İlerliyor derken yavaş yavaş ilerlemiyor, Türkiye"yi tutmak zorlaştı' dedi.
               
Antalya"da İzonorm İzolasyon İnşaat Limited şžirketi Ana Bayi Plazası"nın açılışına katılan Karahan, yaptığı konuşmada, Türkiye"nin 2009 yılındaki küresel krizden pek etkilenmediğini söyledi. Türkiye"nin küresel krizden sadece psikolojik olarak etkilendiğini ifade eden Karahan, Türkiye"nin koşar adım ilerlediğini vurguladı. Karahan, şöyle devam etti:
               
'Türkiye, ilerliyor. İlerliyor derken yavaş yavaş ilerlemiyor, Türkiye"yi tutmak zorlaştı. Huzur istikrar bozulmadığı sürece bu iş böyle gidecek. Türkiye ilerledikçe Türk insanı da mevcutla tatmin olmuyor. Daha iyi şeyler istiyor. Daha kaliteli malzeme istiyor. Eskiden kaldırımları beğenmezdik. Belediye doğru iş yapmamış diyorduk. şžimdi kafamızı kaldırdığımızda binaları beğenmiyoruz. Buraya yakışmamış diyoruz. Talepkar oluyoruz. Standartlarımız yükseliyor. Standart yükseldikçe de malzemenin, tekniğin her şeyin standardı   yükseldikçe görüş sahibi insanlar kullandıkları mekanları yükseltiyorlar.'
               
Onduline Avrasya Aşž olarak bu yıl için öngördüklerini gerçekleştirdiklerini anlatan Karahan, gelecek yıl ekonominin daha da iyi olacağını söyledi. 2010 yılında Türk insanının temkinli olduğunu ve yatırımcının biraz ağırdan aldığını kaydeden Karahan, 'Biz de buna göre hesap yapmıştık. (2009"a göre daha iyi oluruz ama daha temkinli olalım) dedik. Yıl daha bitmedi ama Onduline olarak yüzde 15-20 büyüme göstereceğiz. 2011"e bakışımız ise olumlu. İnşaat sektörü olarak herkesin gözlemleri olumlu yönde. Zaten Türkiye"de krizin psikolojik etkisi vardı. Türkiye olarak 2010"da bir yanlışlığımız yoktu. 2011"de daha iyi olacağız' diye konuştu.
               
Karahan, Türkiye ihracatının bu yıl toparlandığını, gelecek yıl ise tekrar büyümeye geçeceğini düşündüklerini sözlerine ekledi.
A.A


Geri Dön