25 / 04 / 2024

Jennifer Lopez New York’taki evini satıyor!

Jennifer Lopez New York’taki evini satıyor!

Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, dansçı ve yapımcı olarak tanınan Jennifer Lopez şu sıralar Alex Rodriguez'le olan birlikteliği ile gündemde. 



Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, dansçı ve yapımcı olarak tanınan Jennifer Lopez, geçtiğimiz Eylül ayında eski beyzbolcu sevgilisi Alex Rodriguez’le birlikte ev baktıkları haberleriyle gündeme gelmişti. 

 

Milliyet'in haberine göre, Jennifer Lopez’in New York’taki evini satışa çıkardığı öğrenildi. Lopez, Manhattan’daki dubleks penthouse’ı için 27 milyon dolar (99.5 milyon TL) istiyor. 

 

Yedi aydır birlikte olan ikilinin yeni bir ev baktıkları söyleniyor. Lopez'in satışa çıkardığı penthouse’ı iki katlı ve dört yatak odası, dört terası bulunuyor. 

 

Çiftin, yaklaşık bir aydır aynı bölgede başka bir ev baktıkları, fakat henüz ‘hayallerindeki evi’ bulamadıkları da söylentiler arasında. 

 

Lopez, Hidden Hills'teki evini satmıştı
jennifer Lopez, önce kocası Marc Anthony sonra da sevgilisi Casper Smart ile yaşadığı Hidden Hills'teki saray yavrusu malikanesini 10 milyon dolara Mart ayında satmıştı. 

 

12 banyosu, dokuz tane yatak odası bulunan bu malikaneyi Lopez, Marc Anthony ile evli olduğu 2010 yılında 8.2 milyon dolara satın almıştı.
 


Geri Dön