28 / 03 / 2024

Jennifer Post, Lazzoni tasarımcıları arasına katıldı!

Jennifer Post, Lazzoni tasarımcıları arasına katıldı!

Lazzonı Mobilya, tasarım ekibine, İtalya'nın ünlü tasarımcılarından Giuseppe Nicoletti ve Andrea Rosati'nin ardından, uluslararası üne sahip Amerikalı tasarımcı Jennifer Post'u da dahil etti



 Lazzoni Mobilya, son beş yıldır, her yıl yaklaşık yüzde 40 büyüme göstererek başarı grafiğini yükseltiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut 2005 yılından bu yana yıllık cirosunu 6 kat artıran Lazzoni'nin, geçtiğimiz yıla göre hem üretim miktarı hem de ciro anlamında hedeflerini gerçekleştirdiğini açıkladı. Firmanın 2011 yılı ciro hedefi ise yaklaşık 33 milyon dolar
 
Lazzoni, yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarlarda da büyümesini sürdürüyor. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, bu gelişimi şu şekilde açıklıyor: "Biz, adeta kendiyle yarışan bir markayız. Mağazalarımızın sayısını arttırırken, bir yandan da ülkenin dört bir tarafında iş ortaklıkları kuruyor, bayilik ağımızı genişletiyoruz."

Bugün gelinen noktada, yurt içinde dokuz ilde toplam 20 mağazası olan Lazzoni Mobilya, altı yeni adresle birlikte yurt içindeki mağaza sayısını 26'ya yükseltmeyi hedefliyor. Lazzoni, Türkiye dışında KKTC'de Girne ve Lefkoşa'da, ABD'de New York Manhattan'da ve Senegal Dakar'daki mağazalarıyla dört kıtada faaliyet gösteriyor.
 
Ünlü İçmimar Jennifer Post Lazzoni tasarımcıları arasına katıldı

Lazzonı Mobilya, tasarım ekibine, İtalya'nın ünlü tasarımcılarından Giuseppe Nicoletti ve Andrea Rosati'nin ardından, uluslararası üne sahip Amerikalı tasarımcı Jennifer Post'u da dahil etti

Amerika'nın en ünlü ve prestijli mimarlık dergisi Architectural Digest tarafından 'Uluslararası En İyi 100 Tasarımcı'dan biri seçilen Post, Lazzoni Mobilya için özel bir koleksiyon tasarlayacak. Hollyvvood yıldızlarından Wall Street'in iş adamlarına kadar birçok ünlünün evini ve rezidansını tasarlayan Post, Lazzoni'nin New York Soho'daki yeni açılacak mağazasının dekorasyonunu da hazırlayacak.

Mükemmeliyetçilik konusunda taviz vermeyen Post, Lazzoni Mobilya'nın "sade ve modern" tasarım anlayışına hayran ılduaunu ve markayı kendisine çok yalan bulduğunu ifade ediyor.

Klasik, zamansız, çağdaş ve şık tasarımlar yaratan Post, Lazzoni Mobilya'nın Türkiye'deki tüm mağazalarında satışa sunulacak yeni koleksiyonunun hazırlığı için istanbul'a geldi.

Minimalist yaklaşımlarıyla tanınan Jennifer Post, tasarladığı mekânlarda Lazzoni ürünlerini büyük bir keyifle kullandığını ifade etti. Tasarımcı, Jennifer Lopez'in Miami'deki evini tasarlayarak Lazzoni Mobilya ile tanışmasını sağladı. American Idol'den tanıdığımız Simon Cowell de Miami'deki evinin tasarımı için Jennifer Post ile çalıştı. NewYork'taki kendi evinde de Lazzoni ürünlerine bolca yer veren Post, "Lazzoni tasarımlarını iç mimari projelerimde gönül rahatlığı ile kullanıyorum." dedi. Markanın tasarım tarzım çok beğendiğini söyleyen tasarımcı, Lazzoni'ye hazır-layacağı koleksiyon hakkında şu ipuçlarını verdi: "Lazzoni'ye hazırladığım ko¬leksiyonda, genel tarz olarak, Lazzoni ve benim ortak çizgimiz minimalizm ön planda olacak ve huzur temasını vurgu¬layacağım. Materyallere gelince; ahşapta ve kumaşta çok fazla değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Bunun yanı sıra cam malzemeleri kullanmayı planlıyorum."

Milliyet


Geri Dön