19 / 04 / 2024

Julio Iglesias, Sinpaş için sahneye çıktı

Julio Iglesias, Sinpaş için sahneye çıktı

Sinpaş GYO'nun Bosphorus City projesinin tanıtımı için Türkiye'ye gelen efsane şarkıcı Julio Iglesias, önceki akşam Kuruçeşme Arena'da sahne aldı



Albümleri 250 milyondan fazla satan ünlü İspanyol müzisyeni izlemeye gelenler arasında Serra Tokar, Maria Eliyeşil, Zeynep Çarmıklı, Yasemin Aloğlu, Leyla Alaton Günyeli, Tilda-Erol Tezman ve Emre Kütük de vardı. Iglesias'ın bu akşam Bodrum'da, yarın akşam ise Çeşme'de sahneye çıkacağını da belirteyim.

Kubilay Keskin/Hürriyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Boğaz'da romantik gece

Sinpaş'ın, Bosphorus City sponsorluğunda Türkiye'ye getirdiği İspanyol şarkıcı Julio Iglesias, Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahneye çıktı.

Sanatçı konserinde Show TV Ana haber spikeri ve Haber Yayın Koordinatörü Korcan Karar ile düet yaptı.

‘Karşıdan çekin'

Konser sonrası Iglesias ve Karar Reina'ya gitti. Şarkıcı, 2 saat kaldığı mekândan ayrılırken, gazetecilerden fotoğrafını karşıdan değil yukarıdan çekmelerini istedi.  Iglesisas bunun nedenini karşıdan çekilen fotoğraflarda kendini yeterince iyi bulmadığını söyleyerek açıkladı.. 

Koltuklar boş kaldı

Iglesias'ın  bilet fiyatları yüzünden Turkcell Kuruçeşme Arena'da bazı koltuklar boş kaldı. Bilet fiyatlarının 112 TL'den başladığı konserde protokol bilet fiyatı ise 520 TL'ye satışa çıkarıldı.


İbrahim Şahin/Milliyet


Geri Dön