18 / 04 / 2024

Jumeirah Bodrum Palace yoğun ilgi görüyor!

Jumeirah Bodrum Palace yoğun ilgi görüyor!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. lüks otel, bu yaz Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un tatilini geçireceği adreslerden biri olacak.



Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. Dubai merkezli Jumeirah Group tarafından yapımı tamamlanan lüks otel, bu yaz Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un tatilini geçireceği adreslerden biri olacak.


Yönetim Kurulu Başkanlığını Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un yaptığı ve dünyanın lüks otel zincirlerinden Jumeirah Group tarafından Bodrum'da yaptırılan Jumeirah Bodrum Palace kapılarını turizme açtı. Geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace'ın, lüks geniş suitlerden oluşan 135 oda ve 6 yatak odalı bir sarayla hizmet vereceğini belirten Genel Müdür Mete Atakuman şunları söyledi:


"Otelimizin geleneksel saray mimarisi konsepti ile misafirlerimize sarayda kaldıklarını hissettireceğiz. 'Ekstra Bir Gece Kazanın' kampanyasıyla, otel misafirlerimiz Jumeirah Bodrum Palace'ta dört gece kalıp üç gece için ödeme yapabilecek. Buna tesisin tamamında tüm yiyecek ve içecekler için yüzde 20 indirim dahildir. Jumeirah Bodrum Palace'ta minimum dört gece konaklayan misafirler, İstanbul'daki 125 yıllık tarihiyle nostaljik bir tatil imkanı sunan Pera Palace Hotel Jumeirah'da ücretsiz iki gece konaklama imkanı kazanabilecek."


DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN REZERVASYON VAR

Atakuman, kısa sürede dünyanın dört bir yanından rezervasyon gelmeye başladığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:"Başta Körfez ülkeleri olmak üzere Rusya ve Avrupa ülkelerinden rezervasyon almaya başladık. Özellikle uzun dönemli villalarımız çok rağbet görüyor. Kazakistan, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi arabistan'dan yoğun talep var. Hedefimiz bu ayın ortasından itibaren yüzde 90 oranında doluluğa ulaşmak ve 2016 yılında Bodrum turizminin en fazla tercih edilen tesisi haline gelmek. Türk turizminin kalbi olan Bodrum'da, Jumeirah gibi bir dünya markasının yer almasının Türk turizmini daha da yücelteceğine inanıyorum ve sürekli yükselen bir ivmeyle dünyanın her yerinden turist ağırlayan Bodrum'un turist sayısının ve tanınırlığının Jumeirah Bodrum Palace'ın açılışıyla yine artış göstereceğini tahmin ediyorum."


EL MAKTUM BU SARAYDA KALACAK

Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum önümüzdeki ay 160 metre uzunluğundaki 350 milyon dolarlık Azzam isimli yatı ve yanında kızı Prenses Sheka Mahra ile birlikte Bodrum'a gelerek kendisi için özel yapılan içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, saunası, Türk hamamı olan saray yavrusu villasında konaklayacak.


Milliyet



Geri Dön