20 / 04 / 2024

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş istifası sonrasında başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin açıklama yaptı. İşte Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması...



Geçtiğimiz gün istifa ettiğini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski başkanı Kadir Topbaş, personel ile vedalaştı. Topbaş, vedalaşma sırasında açıklama yaptı. 


Eski başkan Kadir Topbaş, "Yapılan işler ortada. Vatandaş hep takdir ettiği için 3 dönem başkanlığım var. Yeni arkadaşımız gelecek başarılar diliyorum. Deneyim ve bilgimi her daim kendileri ile paylaşırım isterlerse. Şehir, yarınlar bizim. 'Her gelecek yakındır' böyle bir Atasözü var.  Gelecektir mutlaka. Bu dönem de bitecekti süreli zaten. Zaman dilimi içinde görevlendiriliyoruz" dedi.


"ONURUMLA GELDİM ONURUMLA AYRILIYORUM" 

"Onurumla geldim onurumla ayrılıyorum." diyen Kadir Topbaş,  "İstanbulluların gönlündeki yerimi istifam nedeniyle çok ciddi hissettim. Çok kolay değil. Vatandaşımızın  bize olan sevgisinin derin olduğunu görmem ayrıca mutlu etti. İnsanların gönlünde yer tutmak önemli. Beni gönüllerinden çıkartmasınlar" diye konuştu. 


"HİÇ KİMSEYE KIRILMADIM VE KÜSMEDİM ÖYLE BİR YAPIYA SAHİBİM" 

Kırgın olmadığını ifade eden Topbaş, "Kırgın olamam. Hiç kimseye kırılmadım ve küsmedim öyle bir yapıya sahibim. Böyle lüzum gördüm istedim hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 


"İSİMLER DOLAŞIYOR... İYİ BİR İSİM GELİR İNŞALLAH" 

İstanbul'a hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu dile getiren Topbaş, başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin "İsimler dolaşıyor... İyi bir isim gelir inşallah. Kaliteli arkadaşlarımız var. Başarılı olacaklarına inanırım.  Meclisimiz perşembe günü karar verecek. Hayırlı olsun. Tekrar ziyarete gelirim bu bir veda ziyareti" dedi. 


Hürriyet 


Geri Dön