25 / 04 / 2024

Kağıthane Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor!

Kağıthane Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor!

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor. Mimarisi ile ödüllü Mimar Murat Kader tarafından yeni nesil ofis projesi olarak tasarlandı.



Polat Ofis, A+ ofis alanları, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla dikkat çekiyor. Kağıthane'de 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Polat Ofis. 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Ana cadde üzerinde yer alan At Polat Ofis projesi, Sadabat Parkı manzarasına karşı yatay olarak cepheyi ve manzarayı ofis katlarına taşıyor. Polat Ofis, dükkânları ve doğasıyla keyifli bir iş ortamı vaat ediyor. 


Projede yer alan tek katlı ofisler 421 metrekare, teras kullanımlı iki katlı ofisler 700 metrekare ve iki katlı dükkânlar ise 860-883 metrekare arasında değişiyor. 

Modüler bir şekilde tamamlanan ofisler, esnek ic mimarisiyle ofis alanlarının birleştirilerek geniş bir iş ortamı yaratılmasına da imkân sağlıyor. Şeffaf cephe yapısının sağladığı yarı geçirgenlik ile de çalışma ortamının dışarıyla ilişkisini güçlendiriyor. 


Polat Ofis te, çalışanlar binaya üst giriş katından ziyaretçiler ise ana cephenin yer aldığı alt giriş katından girebiliyor. Kâğıthane Polat Ofis. 

Kâğıthane Tünel e ve TEM bağlantısına 1.5 km. E5 bağlantısına 2 km, Mecidiyeköy'e 7 km, Levent'e 9 km, Boğaziçi Köprüsü ne ise 11 km uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca 2017 yılında açılacak olan Kağıthane metrosu ile de daha fazla ulaşım kolaylığı sunacak. Polat Ofis. ayrıca dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen Leed Sertifikası na başvurdu. 


Hürriyet


Geri Dön