23 / 04 / 2024

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.



Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde çevre kirliğine yol açan kaçak hafriyatlar havadan görüntülendi. Kameralara yansıyan görüntülerde kamyonların ve iş makinelerinin alana serbest bir şekilde girildiği görüldü.


Kağıthane Belediyesi'nden hafriyat açıklaması!



İlçede yaşayan vatandaşları rahatsız eden hafriyatlar ormanlık alanları tahrip ediyor. Görüntünün, Kağıthane Belediyesinin ilgisizliği sonucu oluşturduğu iddia ediliyor.



Kağıthane de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!



Kamyoncuların kaçak bir şekilde döktüğü hafriyatlar nedeniyle bölgede çöp tepeleri oluştu. Bölgeye sık sık gelen Okan Ulusoy konuyla ilgili açıklamasında, “Gece buraya girildiği zaman kimse sormuyor. Kimin girip çıktığı belli değil. Kamyonlarla buraya hafriyat dökmüşler. Görüntü kirliliği var, bu iyi değil. Belediyenin gelip buraları denetlemesi lazım. Belediye girişe taş bariyer koymalı ki kimse buraya giremesin. Buraya insan da öldürüp atıyorlar. Burası temizlenirse güzel olur. Burası aslında İstanbul’da saklı kalmış ve doğallığı olan bir yer. Burada molozlar var, insanlar orada hayvan besliyor. Bunların buraya dökülmemesi lazım. Muhtemelen bunları gece buraya döküyorlar. Buradan belediye sorumlu, burayı kontrol etmeli. Sonuçta burası büyükşehir, durum iyi değil. Hafta sonu buraya insanlar geliyor. Yerlerde camlar var, çocuklar oyun oynuyor” ifadelerini kullandı. 



Kağıthane de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!



Milliyet


Geri Dön