29 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. Okay, gençlere yönelik çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. Bölgesinin en önemli eksiğinin gençlik merkezi olduğunu aktaran Başkan Okay, bu eksiği gidermek için özel projeler geliştirdiklerini söyledi. 

 

Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olacağını sözlerinde vurgulayan Başkan Okay, “Bölgemizin önemli bir eksiği de gençlik merkezleriydi. Bu eksiği gidermek için ekiplerimiz çalışma yaptı. Şuanda bölgemizde iki gençlik merkezimizin inşaatı devam etmektedir. Bu gençlik merkezlerinden en büyük olanı da Namık Kemal eski pazar yerine yaptığımız gençlik merkezidir. Bu gençlik merkezi içerisinde gençlerimiz zamanlarını en iyi şekilde kullanacaklar. Bu güzel tesisimizde öğrencilerimize yönelik birçok hizmeti sunacağız. Bunun yanı sıra onların stres atacağı ve spor yapabilecekleri alanları da oluşturacağız. Bu alanımızda öğrencilerimiz cep sinemasından da faydalanacaklar. Merkezimizin inşaatı hızla yükseliyor. Şuanda ilk blok çalışmasında kaba inşaat tamamlanmış durumda. Yaz döneminde bu güzel eserimizi genç kardeşlerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.
 


Geri Dön