29 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Pazarcık Hükümet Konağı 550 günde teslim edilecek!

Kahramanmaraş Pazarcık Hükümet Konağı 550 günde teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta depreme dayanaklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Pazarcık Hükümet Konağı'nın inşaatı için yer teslimi yapıldı. Projede tabela asılarak çalışmalara başlandı.



Depreme dayanaklı olmadığı gerekçesi ile yıkımı gerçekleştirilen Kahramanmaraş'taki Pazarcık Hükümet Konağı'nın inşaatı için ihaleyi alan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Konak için çalışmalara başlandı. 


Pazarcık Hükümet Konağı'nın proje kapsamında 550 gün içerisinde teslimi gerçekleşecek.


AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı, hükümet konağı projesiyle ilgili, "Vatandaşlarımızın Hükümet Konağımızdan daha iyi hizmet alabilmeleri, faaliyetlerin daha iyi yürütülebilmesi ve çalışan memurlarımızın da daha iyi ortamlarda çalışabilmeleri için İçişleri Bakanlığımıza yapmış olduğumuz yeni Hükümet Konağı talebimiz uygun görülerek 2016 yılında ülkemiz genelinde Etüt Projesi yapılması için seçilen 20 ilçeden biri olmuştu. İlçemize yakışır muhteşem bir mimariye sahip olacak yeni hükümet konağının ihale süreci tamamlanmış olup ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. Yüklenici firma 550 gün içerisinde binayı teslim edecektir. Yani 2019 yılı içerisinde Pazarcık Hükümet Konağı hizmet vermeye başlayacaktır'' açıklamasında bulundu. 



Pazarcık Gazetesi


Geri Dön