19 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde evler teslim edilmeye başlandı!

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde evler teslim edilmeye başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saçaklızade'de inşa ettiği konutları teslim etmeye başladı.  3 bloktan meydana gelen projede 95 daire yer alıyor. 



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü kapsamında Saçaklızade Toplu Konutları hak sahiplerine teslim ediliyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen  dev projede tapu ve tescil işlemleri tamamlanarak hak sahiplerine teslim ediliyor. Kısa süre içerisinde 95 konut ve 4 iş yerinin hak sahipleriyle buluşması planlanıyor. Projede geniş sosyal donatılar ve çevre düzenlemeleri bulunuyor. 

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde evler teslim edilmeye başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden dev destek 

Saçaklızade Toplu Konut Projesi dahilinde anahtarını teslim alan Ahmet Yalçın , “Projenin arkasında Büyükşehir Belediyesi olduğu için anlaşma aşamasındayken gönül rahatlığıyla sözleşmemi imzalamıştım. Evler tamamlandıktan sonra, çevremden olumsuz tepki verenler dahi projeyi takdirle karşıladı. Görüyorum ki son derece doğru bir karar vermişim. Evler iç ve dış yapısıyla beni çok etkiledi. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, kaliteli ve modern şekilde inşa edilmiş. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere, işçisinden mühendisine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklar gibi mutluyum. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Geri Dön