29 / 03 / 2024

Kahramanmaraş'ta emeklilere özel konut müjdesi!

Kahramanmaraş'ta emeklilere özel konut müjdesi!

Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, “Emeklilere kooperatif kurarak konut sahibi yapacağım'' diye konuştu.



Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, yerel seçimlere artık sayılı günler kala bugün sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirerek (STK) temsilci ve vatandaşlarla buluştu.

Hedef 46'ta yer alan habere göre; sokakta, çarşıda, pazarda hemşerileriyle her zaman birebir diyalog içerisinde olan ve güvenilir anketlere bakıldığında bu çalışkanlığının ödülünü farkla aldığı belirtilen Öztunç, bugün de Dulkadiroğlu ilçesinde STK’lara ziyaretler düzenledi.

Balkan Türkleri, Koruyucu Aile Derneği ve Emekliler Derneği temsilcileriyle mevcut ekonomik ve sosyolojik durumu değerlendiren Atom Karınca, emeklilere müjde verdi.

EMEKLİYE EV, SU FİYATLARINA İNDİRİM GELİYOR

Öztunç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Emeklilere kooperatif kurarak konut sahibi yapacağım. Kavlaklı-Cüceli arasındaki köprüyü yaptıktan sonra baraj bölgesinde yeni bir kent yaratacağım. O bölgedeki hazine arazilerini emeklilere konut için kullanacağız. Emeklilere suyu belli tonda ücretsiz vereceğiz. Su fiyatları şehir genelinde ise %30 indirimli satılacak.”


Geri Dön