24 / 04 / 2024

Kale Grubu 62 yaşında!

Kale Grubu 62 yaşında!

İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle etkinlikler gerçekleştirildi...



Türk sanayisinin duayenlerinden İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü ve ‘Geleneksel Seramik Bayramı’ nedeniyle etkinlikler gerçekleştirildi. Kale Grubu, 62'nci kuruluş yıl dönümünü, temellerinin atıldığı Çanakkale’nin Çan ilçesinde düzenlenen törenlerle kutladı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümünün sevincini ve haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. İbrahim Bodur’dan miras kalan Seramik Bayramı’nı bu yıl da kutluyor olmaktan büyük heyecan duyduklarını ifade eden Okyay, "İbrahim Bodur ve ona inananların ilk gün attığı sağlam temelin üzerine değerlerimizi koyarak büyümeye, Kale Grubu’nu geleceğe taşımaya devam ediyoruz. 62 yıl önce başladığımız sanayi yolculuğunda katma değerli yeni yatırımlar ile ilerliyoruz" diye konuştu.

Kalkınma modeli

Kale Grubu olarak Anadolu’da özgün bir kalkınma modeli oluşturan güçlü bir geleneğin temsilcileri olduklarının altını çizen Zeynep Bodur Okyay, şunları söyledi; "62 yıldır olduğu gibi ülkemize, insanımıza fayda sağlamak için önümüze koyduğumuz hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz"


Geri Dön