19 / 04 / 2024

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.



‘Kale Mantolama’ ile gerçekleştirdiği ısı yalıtımı sistemini, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisiyle sunan Kalekim; tüketici ve sektör profesyonelleri için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Kalekim’in ‘EPS’ ve ‘Taşyünü’ ile sunduğu ‘Kale Mantolama’ sistemi, uygulama sonrası hatalı çizim, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sağlıyor.


Yaz kış tasarruf edin

Binalarda tüketilen enerjinin yaklaşık yüzde 80’inin ısıtma-soğutma için harcandığını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kaliteli bir ısı yalıtımı sistemi, kışın olduğu kadar yazın da çok önemli katkı sağlıyor. Binaların soğutma maliyeti, ısıtma maliyetine göre daha yüksek olduğundan, mantolamayı sadece ısınma tasarrufu amaçlı düşünmemek gerekir. Kalekim olarak geliştirdiğimiz ısı yalıtımı sistemi ‘Kale Mantolama’ ile tüketiciler, konforlu bir yaşam standardına kavuştuğu gibi, doğalgaz ve elektrik faturalarında yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf elde ediyor. Ayrıca tüketici açısından önemli bir avantaj daha var; ısı yalıtımı uygulamasının maliyeti, bir binanın toplam inşaat maliyetinin sadece yüzde 4’ü kadardır. Yalıtım sistemi, sağlanan tasarrufla birkaç yılda maliyetini karşılayıp, binanın ömrü boyunca tasarruf sağlamaya devam ediyor” dedi.


En avantajlı ısı yalıtımı ‘Kale Mantolama’dan

Yalıtım konusunda hayata geçirilen en önemli uygulamalardan birinin, 2017 yılına kadar tüm binalar için ‘Enerji Kimlik Belgesi’ alınması zorunluluğu olduğunu ifade eden Altuğ Akbaş, “Biz de 10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim olarak, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi’ sahibi yapıyoruz. Böylece, mantolama ile yapıları koruma altına alırken, bina sahiplerine de ‘Enerji Kimlik Belgesi’ hizmeti sunuyoruz” diye konuştu.



Geri Dön