24 / 04 / 2024

Kale Mutfak'tan Herba&Tamarin Serisi!

Kale Mutfak'tan Herba&Tamarin Serisi!

15 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan ve ileri makine parkı ile yıllık 120 bin mutfak modülü üretme kapasitesine sahip olan Kale Mutfak Mobilyaları, ürettiği Herba&Tamarin serisini piyasaya sürdü



2007 yılından bu yana 100 bin metrekare açık alan ve 15 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan ve ileri makine parkı ile yıllık 120 bin mutfak modülü üretme kapasitesine sahip olan Kale Mutfak Mobilyaları, ürettiği Herba&Tamarin serisini piyasaya sürdü.
Parlak krem lake Herba ve Teak kaplama Tamarin kapakların kombinasyonu ile birlikte üretilen Herba&Tamarin serisi, sadeliği yakalayan konsepti ve üst kapaklarda bas-aç mekanizması ile kullanım kolaylığı sunuyor. Alt kapaklarda özel krom gömme kulplarıyla da mutfaklara farklı bir hava katan Herba&Tamarin Serisi, akrilik tezgahı ile estetik görünümü destekliyor.
Kale Mutfak Mobilyaları"nın çevre koşullarına önem verilen tesislerinde, çevre Bakanlığı"nın belirlediği değerler uygulanıyor. Üretimde çıkan firelerini uygun prosesler sonucu ısı enerjisine dönüştüren Kale, atık gazların filtrelenmesini ve diğer atıkların arıtılmasını sağlıyor. Verimi yüksek motorlar ve fabrikadaki şeffaf çatı sayesinde faydalanılan gün ışığından enerji tasarrufu da yapılıyor. Kale Mutfak Mobilyaları, İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Ordu, şžanlıurfa, Gaziantep, Balıkesir"de yer alan bayileri ile farklı aksesuar, tezgah ve yüzey seçeneklerini her zevke hitap eden ürünleri tüketicilerine ulaştırıyor.


Geri Dön