25 / 04 / 2024

Kalecolor'dan 'Benim Evim Benim Rengim' hizmeti!

Kalecolor'dan 'Benim Evim Benim Rengim' hizmeti!

Boya sektörünün öncü markası Kalecolor, "Benim Evim Benim Rengim" adlı boyama robotunu müşterilerinin hizmetine sundu



Boya sektörünün öncü markası Kalecolor, son kullanıcılar, ustalar ve profesyonellerin hayatını kolaylaştıran "Benim Evim Benim Rengim" adlı boyama robotunu müşterilerinin hizmetine sundu. Yaşam alanlarına stil katan renklerin uzmanı Kalecolor boyama robotu ile iç ve dış cephe kartelalarından seçtiğiniz renklerle mekanlarınızı renklendirme imkanı sunuyor.

Boyama robotunu kullanmak için yapmanız gereken son derece basit; www.kalecolor.com web sitesini ziyaret ederek, Kalecolor web sitesi ana menüsünden Benim Evim Benim Rengim linkini tıklayarak boyama robotunu çalıştırabiliyorsunuz. 

İkinci adım olarak ise iç veya dış cephe seçeneklerinden birini seçerek, iç mekanda oturma odası, yatak odası ve mutfak gibi farklı yaşam alanları ile dış mekanda ise apartman ve villa tipi binalar üzerinde dilenen renklendirmeyi yapmak mümkün.

Örneğin dış cephe seçeneğini seçip, sunulan örnek mekanlardan birini tercih ederek, daha sonra açılan dış cephe kartelasından seçtiğiniz renklerle mekanların çeşitli bölümlerini renklendirebilir, renk alternatifleri arasından seçim yapabildiğiniz gibi farklı renkleri yan yana görerek birbirleriyle uyumunu test edebilirsiniz. 

Boyama robotu ile dış cephede pencereleri, sütunları ve katları ayrı ayrı renklendirebiliyor, farklı alternatiflerin uyumunu görebiliyorsunuz. İç cephede ise duvarları, tavanı, mobilyaları ve zemini ayrı ayrı renklendirip dilediğiniz seçimi yapabiliyorsunuz. 

Boyama robotunun bir diğer fonksiyonu ise boya ve astar tüketim miktarını hesaplayabilmesi. Dilediğiniz mekan veya cephenin ölçülerini girerek ne kadar boya ve astara ihtiyacınız olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Yaptığınız tüm hesaplama ve boyama çalışmalarını da yazdırma şansına sahipsiniz. 

Boyama robotu, isterseniz size en yakın  Kalecolor bayisinin iletişim ve adres bilgilerini sunabiliyor. İhtiyaç duyarsanız doğrudan Kalecolor'a mail atarak talebinizi dile getirebiliyorsunuz.

Yeniliklerin öncüsü Kalecolor'ın "Benim Evim Benim Rengim" boyama robotu ile evinizden, bilgisayarınızın başında size aradığınız tüm ihtiyaçları sunabiliyor.  


Geri Dön