25 / 04 / 2024

Kalekent nerede? Yeni proje!

Kalekent nerede? Yeni proje!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Liv Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Kalekent projesi kapsamında daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Kalekent nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşmanız mümkün...



Toplam 1,471 adet daireden meydana gelen Kale Kent projesi, 33 blok halinde yükseliyor. Kalekent nerede sorusunun cevabından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.

 

6 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak Beylikdüzü Kalekent, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor. Beylikdüzü Kalekent nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

100 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Kalekent Beylikdüzü projesinin 73 bin metrekaresi peyzaj alanı için ayrıldı. Kalekent nerede sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

 

Kalekent nerede? Yeni proje!

 

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Kalekent satılık daire fiyatları 116 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kale Kent nerede sorusunun cevabı için haberimizi okuyabilirsiniz.

 

İçerisinde  açık ve kapalı yüzme havuzları, site içinde mağazalar, koşu parkurları, spor alanları, Türk hamamı, sauna gibi imkanların bulunduğu Kalekent projesi, Liv Yapı imzasıyla yükseliyor. Kale Kent fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 116 bin TL olarak belirlendi.

 

Dairelerin fiyatlarının 610 bin TL'ye kadar yükseldiği Kalekent Evleri'nde firma bünyesinde de taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede daireler 2015 yılı sonunda teslim edilecek. Kalekent nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü cevabı veriliyor.

 

Web adresi: http://livyapi.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön