28 / 03 / 2024

Kamu kurumuna 51 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular devam ediyor!

Kamu kurumuna 51 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular devam ediyor!

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre kamu kurumuna alınacak 51 sözleşmeli personel için başvurular başladı. Detaylar haberimizde...



28 Haziran’da başlayan 4/B sözleşmeli personel alımına ilişkin başvurular, 12 Temmuz 2022 gününe kadar KTÜ Personel Dairesi Başkanlığının "online.ktu.edu.tr" internet sitesinden yapılabilecek.

Adayların yalnızca bir pozisyona başvurabileceğinin vurgulandığı ilanda, adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmalarının gerektiği kaydedildi.

Kamu kurumuna 51 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular devam ediyor!

Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belgenin de istendiği başvuru ilanında, sonuçların ilgili KPSS puan türü sıralaması dikkate alınarak ve başvuru bitim tarihini takip eden 15 gün içerisinde http://www.ktu.edu.tr adresinden ilan edileceği bildirildi.

Ayrıca, başvuru formlarını hatalı veya eksik dolduranların; başvurusu ve işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge ve bilgi ibraz edenlerin, belgeleri eksik olanların başvurularının kesinlikle kabul edilmeyeceği aktarıldı. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya belge verdiği tespit edilenlerin atamalarının yapılmayacağı, atamaları yapılmış ise de iptal edileceği ve idare tarafından bir bedel ödenmiş ise bu bedelin faiziyle birlikte tazmin edileceği duyuruldu.

Peki başvurmak için hangi belgeler gerekiyor?


Geri Dön