26 / 04 / 2024

Kani Bozbay kimdir?

Kani Bozbay kimdir?

1970 yılında Türkiye Gazetesi’nin kurulması ile atılan İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Kani Bozbay kimdir? İşte İhlas Yapı Kani Bozbay' ın biyografisi bu haberde...



Kani Bozbay kimdir?

Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi (Ticaret ve Pazarlamadan Sorumlu)


Şirket’i temsil ve ilzama müştereken yetkilidir. 31/10/2013 tarihinde, 2015 yılında yapılacak Genel Kurul’a kadar vazife yapmak üzere seçilmiştir.


1977'de Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Kani Bozbay, 1977-1984 yılları arasında çeşitli inşaat firmalarında şantiye şefliği ve proje müdürlüğü yaptı. 1984 yılında Tekfen Holding'e geçen Kani Bozbay, ulusal ve uluslararası birçok projeye imza attı. 


Tekfen Holding'in Libya, Suudi arabistan, Fas gibi ülkelerde sürdürdüğü otoyol ve altyapı projelerinde yöneticilik veyönetim kurulu üyeliği yaptı. 


2005-2013 yılları arasında, Tekfen İnşaat’ta Operasyonlardan sorumlu Genel Müdür yardımcılığı yapan Kani Bozbay, 2013 yılından itibaren İhlas Holding İcra Kurulu Başkan olarak görev yapmaktadır. 


Evli ve 3 çocuk sahibi olan Bozbay, ingilizce bilmektedir.


İhlas Holding

İhlas Holding’in temelleri 1970 yılında Türkiye Gazetesi’nin kurulması ile atılmıştır. 1993 yılında Grubun değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri Holding çatısı altında bir araya gelmiştir.


İhlas Yayın Holding tüm medya gücünün doğru hedeflere ulaşmasını sağlamak amacı ile 2003 yılında kurulmuştur. Medyada başarılara imza atmış olan Holding iştirakleri, istikrarlı çizgisini kurulduğu günden itibaren korumuştur. Türkiye Gazetesi, tecrübeli yönetim anlayışı, teknik altyapısı, istikrarlı yayın çizgisi ve kuvvetli okuyucu tabanı ile rekabet gücü yüksek bir yayın organıdır. İhlas Haber Ajansı (İHA), ulusal medyanın olduğu kadar yerel ve bölgesel medyanın da haber ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir şekilde temin etmek üzere destek vermektedir. TGRT Haber TV, doğru, tarafsız ve gerçek haberci kimliğini yıllardır korumaktadır. İhlas Medya Planlama ve Satınalma Hizmetleri ise, sektör içerisinde yer edinmiştir. İletişim Magazin ve İhlas Fuarcılık şirketlerini bünyesinde bulunduran İhlas Gelişim A.Ş. - İhlas Dergi Grubu spesifik yayınları ve projeleriyle alanında beğeni ile takip edilmektedir.

 

İhlas İnşaat Grubu, bugüne kadar 13 bine yakın konut inşaatı gerçekleştirerek sektörün öncü kuruluşları arasında yerini almıştır. İnşaat şirketleri İhlas İnşaat Holding çatısı altında toplanmıştır.

 

Üretim ve pazarlama şirketleri İhlas Pazarlama Yatırım Holding A.Ş. çatısı altında toplanmıştır. İhlas Grubu’nun ağırlıklı olarak elektrikli ve elektronik ev aletleri ürünlerinin pazarlama faaliyetlerini yürüten İhlas Pazarlama, geniş bir pazarlama ağına sahiptir. Şirket’in iştirakleri arasında yer alan Kristal Kola, gazlı içecek, doğal maden suyu ve doğal kaynak suyu, şişelemesi ve pazarlaması konularında faaliyet göstermektedir. Şirket’in dolaylı iştiraklerinden olan İhlas Madencilik altın, kömür ve endüstriyel alaşım maden sahalarının ruhsatlarının sahibidir.

 

Türkiye Gazetesi Hastanesi, modern hastanecilik anlayışıyla ülkemize hizmet sunmakta, İhlas Koleji ise, üstün nitelikli ekibi, modern altyapısı ve öncü uygulamaları ile Türkiye’de model oluşturan eğitim kurumlarından biri olma misyonunu sürdürmektedir.




Geri Dön