29 / 03 / 2024

Kapaklı, inşaat sektöründe Türkiye ortalaması üzerinde büyüdü!

Kapaklı, inşaat sektöründe Türkiye ortalaması üzerinde büyüdü!

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde geçtiğimiz yıl toplam 9 bin 561 adet konut, arsa ve tarla satıldı. 2017'de 26 milyon 310 bin 469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştirildi.  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer konuyu değerlendirdi.



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yüzer, ilçenin inşaat sektöründe Türkiye ortalamasının üzerinde büyüme gösterdiğini ifade etti. Yüzer, "Geçtiğimiz sene içerisinde ilçemizde 4 bin 721 adet konut ve işyeri satılmış, 2 bin 850 adet konut ve işyerine ait tapu tahsisi yapılmıştır. 2017 yılında konut, arsa ve tarla olarak toplam 9 bin 561 adet satış işlemi yapılan ilçemizde, Tapu Müdürlüğümüz buna paralel olarak toplamda 26 milyon 310 bin 469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştirmiştir" ifadelerini kullandı.


Türkiye ortalamasının üzerinde bir büyümenin olduğunu belirten Mehmet Yüzer, "Bereketli toprakları, çalışkan insanları, gelişmiş organize sanayisi ile hızla gelişen, kalkınma ve büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ilçemizde yaşanan nüfus artışına paralel olarak, yatırımlar artmakta ve ilçemiz inşaat sektöründe Türkiye ortalamasının üzerinde bir büyüme göstermektedir" dedi.

 


Geri Dön