18 / 04 / 2024

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.



KARABAĞLAR Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Şehitler Mahallesi'nde vatandaşlarla imar planı revizyon çalışmaları konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.


Başkan Selvitopu,  toplantıda yaptığı değerlendirmede, sadece Şehitler Mahallesi'nin değil, tüm Karabağlar'ın imar plan çalışmalarının devam ettiğini söyledi Selvitopu ayrıca, imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında Karabağlar halkının modern kent ortamına kavuşacağını söyledi. 


Selvitopu, "Tüm bu çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız modern bir kent ortamına kavuşacak. Amacımız daha yaşanabilir modern bir kent yaratmak. Sadece Şehitler Mahallesi'nin değil, tüm Karabağlar'ın imar plan çalışmaları devam ediyor" dedi.


Toplantıda Etüt Proje Müdürü Zeki Yıldırım da imar planlarıyla ilgili genel değerlendirmelerde bulunurken Şehitler Mahallesi Muhtarı Aday Bozyiğit ise mahallelerinde daha önce bu doğrultudaki bilgilendirme toplantılarının yapıldığını hatırlatarak, bundan sonra da yapılması dileğinde bulundu ve toplantıya katılan başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere tüm belediye bürokratlarına teşekkür etti.


Hürriyet 


Geri Dön