19 / 04 / 2024

Karabük Çerçiler Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Çerçiler Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

KARABÜK'te, Çerçiler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Karabük Belediyesi tarafından kentte 21.'si yaptırılacak yaşam merkezinin temel atma törenine Belediye Başkanı Rafet Vergili, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı



KARABÜK'te, Çerçiler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Karabük Belediyesi tarafından kentte 21'incisi yaptırılacak yaşam merkezinin temel atma törenine Belediye Başkanı Rafet Vergili, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Vergili, merkezi hükümet, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları ayrımı yapmadan hep birlikte Karabük için çalıştıklarını söyledi. 7 yıllık görev süresi içerisinde Karabük'e çok ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Vergili şöyle konuştu:


"İnşallah geriye kalan 3 yıl içerisinde de hizmetlerimizi en üst seviyeye çıkartarak Karabük’ü çok daha farklı boyutlara taşımış olacağız. Karabük’ün her işi, her icraatı ile ilgili mevcut milletvekilleri ile ticaret odalarımız ile esnafımız, muhtarlarımızla beraber hareket edip, hiçbir siyasi kapris yapmadan, siyaseti ön plana almadan 3 yıl boyunca Karabük’te çok farklı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Seçim sürecinde belki birbirimizi kırdık. Ama şimdi hep birlikte Karabük için çalışıyoruz. 3 yıl içerisinde de Karabük’te çok köklü büyük değişiklikler olacak."


Hürriyet


Geri Dön