19 / 04 / 2024

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.



Türkiye Gençlik Teşkilatı Ortadoğu Bölge Başkanı ve Arap Seyahat Acentaları ve Turizm Geliştirme Derneği (ASATDER) Başkan Vekili Mustafa Bayrakçı, Alwali Travel çalışanı Şakir Bayrakçı, Blue CoastCompany ve AlnaserAirline Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Alkhazrajı turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrenmek için Karabük ve Bartın’a ziyarette bulundu.


Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Halil Balık, Bartın Kültür Turizm İl Müdürü Fuat Dursun, Bartın Milli Emlak Müdürü İsa Sağdıç, TSO Yönetim Kurulunu ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik’in katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. 


Blue CoastCompany ve AlnaserAirline Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Alkhazrajı, bölgenin yatırıma çok açık olduğunu ve yapılan turlarda turistlerin daha rahat edebilmesi için bir otel yapmayı düşündüklerini açıkladı. 



Milliyet


Geri Dön