26 / 04 / 2024

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.



Merkez İnönü Caddesi'nde yapılan törende açıklamalar yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, projenin tamamlandığında emeklilerin zamanlarını en verimli şekilde geçirebilecekleri dinlenme ve sohbet alanları olacağını dile getirdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre emeklilerin ruhsal ve sosyal gereksinimlerini sağlayacak donatıları bünyesinde barındıran projenin, emeklilerin buluşturma noktası haline getireceğini sözlerine ekleyen Vergili, emeklilerin buraya gelerek çaylarını içip, gazete ve kitaplarını okuyabileceğini söyledi. 

Karabük'ün hiçbir problemini göz ardı etmediklerini de sözlerine ekleyen Vergili, "Karabük için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştık. Şu anda emeklilerimizle ilgili yapılan  TOKİ  konutları için seçilen yer Soğuksu Mahallesi'nin ilerisindeki soğan tarlası dediğimiz bir alandı. Biz ısrar ettik, 'Burada emekli konutları olmaz.' dedik. Ulaşım, yol, su ve istinat duvarları problem gelin bizimle müşterek çalışın biz Karabük'ün en güzel yerinden ev yeri tahsisinde bulunalım, burayı planlamamıza alalım ve sizin adınıza biz kamulaştıralım. 3 ay gibi süre içerisinde kamulaştırmalarımızı tamamladık. Şu anda da emekli konutları bitmek üzere." dedi. 


Geri Dön