26 / 04 / 2024

Karacabey'de 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Karacabey'de 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ile gerçekleştirdiği görüşmede, ilçede bulunana mevcut ve planlanan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 



Karacabey’in pek çok alanda yatırımların merkezinde olmayı sürdüreceklerini anlatan Ulaş Akhan, Büyükşehir ile koordineli şekilde Karacabey’in faydalı hizmetler aldığını ifade etti.

Milliyet'te yer alan habere göre; Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede, büyükşehir belediyesi tarafından ilçede yürütülen çalışmalar ve projeler masaya yatırıldı. Görüşmede, BUSKİ’nin içme suyu ve kanalizasyon programı detaylı bir şekilde ele alınırken, ilçede mevcut yapımı devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımlar da değerlendirildi.

KARACABEY FAYDALI HİZMETLER ALIYOR

Başkan Özkan, Büyükşehir ile koordine şeklinde Karacabey’in faydalı hizmetler aldığını ifade ederek “Karacabey’imiz her alanda yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz görüşmede, alt yapıdan üst yapı çalışmalarına, sosyal yatırımlardan planlanan diğer projelere kadar pek çok alanda detaylı değerlendirme yapma imkânı bulduk. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve Genel Sekreter Ulaş Akhan’a ilçemiz adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kırklareli'nde festival alanı millet bahçesine dönüşecek!


Geri Dön