24 / 04 / 2024

Karaman'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Karaman'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Karaman Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile yapılacak olan ‘Bireysel Sporlar İçin Spor Kompleksi Projesi’nde çalışmalar başladı.



Sümer Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan proje ile ilgili açıklama yapan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yürüttüğümüz ‘Bireysel Sporlar İçin Spor Kompleksi Projesi’nde çalışmalar başlamış bulunmaktadır. Proje Karaman’da spor adına büyük bir kazanımdır. Projenin üzerinde gerçekleşeceği ve bedeli yaklaşık 5 milyon lira olan arsa, belediyemiz tarafından tahsis edilmiştir. Gereken imar düzenlemeleri de yine belediyemiz tarafından yapılmıştır. 2014 yerel seçimleri sürecinde vatandaşlarımıza Karaman’da sporcu ve sporcularımızı en iyi noktalara getireceğimizi söylemiştik. Spor alanında önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullanımının çok küçük yaşlara kadar düştüğünün altını çizerek, “Çocuklarımızı bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor başta olmak üzere farklı sosyal donatılar oluşturuyoruz. Yapımına başlanan spor Kompleksinde, judo, taekwondo, karate, güreş gibi bireysel sporların eğitimi verilecek. Çocuklarımız bu ve buna benzer hizmetlerimiz sayesinde hem eğlenceli vakit geçirebilecekler, hem de spor yapabilecekler. Bu sayede çocuklarımız ve gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam sürecekler” şeklinde konuştu.



Hürriyet 


Geri Dön