28 / 03 / 2024

Karaman’da Fuar Ve Kongre Merkezi hızla yükseliyor!

Karaman’da Fuar Ve Kongre Merkezi hızla yükseliyor!

Karaman’da yapımına başlanan Fuar ve Kongre Merkezi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başlanan proje, yapısı ve fonksiyonları ile Karaman’a büyük prestij kazandıracak.



Karaman’da yapımına başlanan Fuar ve Kongre Merkezi’nin inşaatı hızla yükseliyor.


Karaman Belediyesi, Devlet Planlama Teşkilatı ve Kalkınma Bakanlığı işbirliği ile 2016 yılı içerisinde hizmete girmesi planlanan Fuar ve Kongre Merkezi 20 bin 35 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başlanan proje, yapısı ve fonksiyonları ile Karaman’a büyük prestij kazandıracak.


Çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Karaman’ımız için büyük öneme sahip olan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. Fuar ve Kongre Merkezi son derece fonksiyonel bir şekilde tasarlandı. Açık ve kapalı fuar alanları, toplantı ve seminer salonları ve çeşitli sergilerin yapılabileceği salonların bulunduğu merkezde ayrıca toplantı, konferans ve seminerler esnasında simültane (aynı anda) dil çevirilerinin yapılabileceği bir sistem bulunacak. İnşallah 2016 yılı içerisinde Fuar ve Kongre Merkezi’ni tamamlayarak Karaman’ımızın hizmetine sunacağız" dedi.


Hürriyet Yerel




Geri Dön