29 / 03 / 2024

Karaman'da yol çalışmaları başladı!

Karaman'da yol çalışmaları başladı!

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol çalışmalarına Hürriyet Mahallesi ve Başakşehir Mahallesi'nde devam ediyor.



Hürriyet Mahallesi'de ki çalışmalar çok kapsamlı bir şekilde yürütülürken, 2. ve 3. Toki'nin bulunduğu Başakşehir Mahallesi'nde 30 metre genişliğinde yeni yol yapılıyor. Hürriyet Mahallesi'ııin bütün sokaklarında başlatılan çalışma çerçevesinde; bir yandan kaldırımlar yapılırken diğer yandan da deforme olmuş eski asfalt, asfalt kazıyıcı ile sökülerek yerine sıcak asfalt serilecek. 



Anayurt





Bu haber KGRT Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Hürriyet Mahallesinde 30 metre geıuşii&inde yeni yol^ap diyor. Hmıiyel Mahallesrıiin bütün sokaklaııııda başlatılan çalınma çerçevesinde; bir yandan kaldııımlaı yapılırken dı£er yandan da deforme olmuş eski asfalt, asfalt kazıyıcı ile sökülerek yeıine sıcak asfalt serilecek. 

Çevıe ve Şelurcdik II MürîmlU£tfndeiL başlayıp Uıgan Mahalle» "ne baklan yol da ıae ekıpleı yer tesviyesi ve kaldımrı çalışması yapıyor Önümüzdeki gtknleıde sıcak asfalt seıüeıek trafiğe açılacak yoL bölgede yalayan ve bıı güzergâhı kullanan vatandaşlarımıza kaliteli ulacını imkânı sağlayacak. 


KGRT

Geri Dön