26 / 04 / 2024

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde sona gelindi. 4 bloktan oluşan merkezin kaba inşaatı tamamlandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu ilçesinde yapımına başlanılan Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde sona yaklaşıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’nun sosyal hizmetlerini tek çatı altında toplayacak Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Aşağıincili Mahallesi’nde yapımına başlanılan merkez 5 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, kaba inşaatı biten Karasu SGM hakkında açıklamalarda bulundu.

İnce işçiliklerin ve çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Mutlu, “4 bloktan oluşan Sosyal Gelişim Merkezimizde inşa çalışmalarımız devam ediyor. Betonarme kaba inşaatı tamamladık. Çelik imalat montajlarımız ise devam ediyor. A, B ve D blokları ise büyük oranda sona erdi. İçerisinde SAMEK sınıfları, kafeterya, çok amaçlı salon, seminer salonu, teknik ofisleri, 250 kişilik konferans salonu, derslikler ve bol yeşil alanı olan projemiz Karasu’nun sosyal yaşantısına yeni bir soluk getirecek. İnşallah bu güzel eseri hızla Karasulu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.


Geri Dön