27 / 04 / 2024

Karesi'de TOKİ Ve Paşaalanı asfaltlanıyor!

Karesi'de TOKİ Ve Paşaalanı asfaltlanıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Karesi Belediyesi, merkez ve kırsalda kilit parke taşı ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler TOKİ’de trimer, Paşaalanı’nda da asfalt çalışmalarına başladı.




İlçenin yaşam standardını attırmak için fiziki çalışmalarını ve yatırımlarını ara vermeden sürdüren Karesi Belediyesi, merkez ve kırsalda kilit parke taşı ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler TOKİ’de trimer, Paşaalanı’nda da asfalt çalışmalarına başladı. 


Yaşanabilir kent oluşturmak için ilçenin dört bir yanında başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile halkın takdirini toplayan belediye, hayata geçireceği çalışmalarla Karesi’nin çehresini değiştirerek modern bir ilçe oluşturmayı hedefliyor. Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yeni Sanayi Sitesi 2.Kapı-Ticaret Borsası arasındaki yol üzerinde asfaltlama çalışmalarını tamamladı.  TOKİ  Yeni Mahalle’de bozuk yollardan asfaltı trimer ile kazıyan ekipler, asfalt atılması içi sağlıklı zemini oluşturuyor. Diğer yandan da Paşaalanı Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarına başladı.


Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın "Karesi’de bozuk yol kalmayacak, kimse çamura basmayacak" talimatı doğrultusunda asfalt ve kilit parke seferberliği başlatan Karesi Belediyesi, kırsal ve merkezde 100 bin ton asfalt ile 300 bin metrekare kilit parke döşeme çalışması yapıyor.

Daha güzel ve çağdaş bir kent yaratmak için tüm imkanlarıyla mücadele eden Karesi Belediyesi; yol, mezarlık ve camii onarımı, kilit parke döşeme ve genel temizlik çalışmaları yaparak ’yaşanabilir mahalleler’ oluşturmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. İlçenin dört bir yanında alt ve üstyapı çalışmaları başlattıklarını dile getiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Dünyanın şehircilik anlayışına uygun, modern bir şehir planlıyoruz. Sağlıklı bir şehirde yaşamak en temel vatandaşlık hakkıdır" açıklamasında bulundu.


Hürriyet Yerel





Geri Dön