18 / 04 / 2024

Karşıyaka Stadı'nın imar değişikliği görüşüldü!

Karşıyaka Stadı'nın imar değişikliği görüşüldü!

Temeli Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül tarihinde atılan Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişikliğine itiraz edildi. Yönetim ve itiraz eden Şehir Plancıları Odası konu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.



Yeni stadına bir an önce kavuşmak isteyen Karşıyaka’da yönetim, projeyle ilgili imar planı değişikliğine itiraz eden Şehir Plancıları Odası’yla bir araya geldi.


Kulüp binasında gerçekleşen toplantıya Ak Parti  İzmir  Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun, Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol, Başkan Mutlu Altuğ, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, kulübün varlık kurulu üyeleri Tayfun Yelkenbiçer, Seracettin Sakıpağa ve Mithat Salepçioğlu katıldı. 


Olumlu bir toplantı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Altuğ, “Bizim de haklı bulduğumuz bazı itirazları var. İtirazlarını eski proje üzerinden yapmışlardı. Tadil edilen yeni proje üzerinden görüştük. Çözüm odaklı bir toplantı oldu. İmar planında yapılacak değişiklik sonrası sıkıntı kalmaz” açıklamasında bulundu.




Milliyet


Geri Dön