20 / 04 / 2024

Kartal Metsan Nexus teslim tarihi!

Kartal Metsan Nexus teslim tarihi!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Kartal Metsan Nexus teslim tarihi Aralık 2015 yılı olarak belirtiliyor. Kartal Yakacık'ta yükselen Metsan Nexus projesinde dairelerin satış fiyatları 262 bin liradan başlayarak değişiyor...




Metsan İnşaat tarafından inşa ediliyor olan  Metsan Nexus  İstanbul Anadolu yakasında Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükseliyor. Kartal Metsan Nexus teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kartal Metsan Nexus Evleri projesinin ilk etabında 430 adet daire bulunuyor. 36 katlı iki kule ve 19 katlı dairesel kuleden oluşan Kartal Metsan Nexus projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleksler yer alıyor.


Kartal Metsan Nexus Evleri projesinde dairelerin fiyatları 262 bin liradan başlayarak değişiyor. Kartal Metsan Nexus projesinin satış ofisi ile 444 4 704 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.



Kartal Metsan Nexus teslim tarihi!


Kartal Metsan Nexus teslim tarihi Aralık 2015 yılı olarak belirtiliyor. Kartal Metsan Nexus Evleri projesinde banka kredili olarak ya da firma bünyesinde vade farksız olarak ödemeler yapılıyor.


Kartal Metsan Nexus Evleri projesi içerisinde Rooftop Teras, Harmoni Teras, Sky Lounge kış bahçesi, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.



Kartal Metsan Nexus nerede?

Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak No:5 Yakacık, Kartal - İstanbul



Telefon: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com


projeye sor



Geri Dön