25 / 04 / 2024

Kartal Sivil Savunma ve Eğitim Binası'na kavuşuyor!

Kartal Sivil Savunma ve Eğitim Binası'na kavuşuyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden proje ve yol yapım çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.




Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden proje ve yol yapım çalışmalarını inceledi ve yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi. 


Başkan Öz’e inceleme boyunca Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş ile Park ve Bahçeler Müdürü Cemal Şahan eşlik etti. İncelemelerde Başkan Altınok Öz’ün ilk durağı Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Sivil Savunma ve Eğitim Binası alanı oldu. Alanı uzun süre gezen Başkan Altınok Öz, yetkililerden bilgi alarak yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.


Yol yapım çalışması Hürriyet Mahallesi’ne nefes aldıracak


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün daha sonraki durağı, Vergi Dairesi çevresinde gerçekleştirilen yol yapım çalışması oldu. Başkan Altınok Öz, bölgedeki yol yapım çalışması tamamlandığında Hürriyet Mahallesi’nin yaya ve araç trafiğinde rahat bir nefes alacağını belirtti.


“Afet riskini her zaman ciddiye aldık”


Başkan Altınok Öz yaptığı açıklamalarda, “İlçemizde devam eden projelerimiz tamamlandığında sosyal ve kültürel anlamda ciddi kazanımlar elde etmiş olacağız. Kartal, her şeyin en iyisini hak ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda hep bunu hedefledik ve hedeflemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Kartal Belediyesi



Geri Dön