26 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi emlak vergisi affı için uyardı!

Kartepe Belediyesi emlak vergisi affı için uyardı!

Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kabul edilen vergi affı kanunu başvuruları 27 Ağustos 2018 tarihinde sona erecek. 



Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun çerçevesinde su, emlak, çevre temizlik, kira, işgaliye, ilan ve reklam, eğlence vergi borçları yeniden yapılandırılıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşların belediyelere olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu’na başvurunun 27 Ağustos 2018 Pazartesi mesai saati bitiminde sona ereceğinden Kartepe Belediyesi 25-26 Ağustos 2018 Cumartesi-Pazar günlerinde de Belediye hizmet binasında Emlak Servisi ile hizmet verecek.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı; “Belediyemize borcu olan vatandaşlarımız için yapılandırma fırsatı doğdu. Kanundan yararlanmak isteyen hemşehrilerimizin 27 Ağustos 2018 Pazartesi mesai saati bitimine kadar başvurmaları gerekiyor. Hemşehrilerimizin yoğunluk yaşamamaları ve daha rahat hizmet alabilmeleri için 25-26 Ağustos 2018 Cumartesi-Pazar günlerinde Emlak Servisi hizmet verecektir” dedi.
 


Geri Dön