19 / 04 / 2024

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Ova Mahallesi'ne modern bir spor salonu kazandırıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; yaklaşık 6 milyon 300 bin TL ihale bedelli Ova Spor Salonu, Kaş'ın en önemli spor merkezi olacak. Toplam 2 bin 600 metrekare kapalı alana sahip spor salonunda inşaat aşaması yüzde 70 seviyelerine ulaştı. Ekiplerin hummalı çalışma yürüttüğü projede çelik çatı makaslarının montajı yapılıyor. İdari binada ise alçı, sıva, kaplama imalatları tamamlandı. Asma tavan ve boya imalatları devam ediyor. 

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

PROJE REZERV ALANLARA SAHİP

Kaş'ın Ova Mahallesi'nde 161 ada 1 parsel üzerinde bulunan çok amaçlı spor salonu yaklaşık 18 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde bulunuyor. Proje içerisinde spor salonu ve açık otopark 4 bin 365 metrekarelik bir inşaat alanı bulunuyor. İleriye dönük olarak zamanla farklı spor tesislerinin ve farklı birimlerin de yer alabilmesine olanak sağlayacak şekilde planlanan proje içerisinde tesisler için rezerv alan da yer alıyor.

MODERN BİR TESİS OLACAK

Kaş Ova Spor Salonu Projesi'nde, başta gençler olmak üzere bölge halkının daha iyi fiziki şartlarda spor yapabilmeleri için en ince ayrıntı düşünüldü. 1350 metrekare kapalı spor salonu ile birçok spor dalına ev sahipliğinde bulunacak projenin zemin katında değişik ebatlarda 4 adet soyunma odası yer alıyor. Aynı zamanda bu katta seyircilerin kullanabileceği bir kafeterya ve tuvaletler bulunuyor. Üst katta ise 6 adet ofis, 1 adet hakem odası, tuvaletler ve personelin kullanabileceği bir adet mutfak mevcut. Projede açık alanda ise 60 araçlık otopark da bulunuyor.


Geri Dön