26 / 04 / 2024

Kasaba AVM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kasaba AVM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir'in sevilen markası Kasaba, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek İzmirlilerin kalbini kazanacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kaba inşaatı biten Kasaba AVM'nin Haziran 2015'te açılması planlanıyor.



 İzmir'in sevilen markası Kasaba, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek İzmirlilerin kalbini kazanacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 

Gülba Tekstil ve Bakıroğulları İnşaat ortak yatırımıyla İzmiı-Çanakkale yolu üzerinde ve Foça kavşağında yer alan Kasaba AVM, doğayla iç içe alışveriş anlayışı ve Ege ruhunu yansıtan tasarımıyla İzmir'de alışveriş ve doğaya kaçış için alternatif bir adres sunuyor. 

1995 yılında Narlıdere'de, 120 metrekarelik küçük bir mağazayla işe başlayan Kasaba, bugün İzmir'in önemli cadde ve AVM'lerinde yaklaşık olarak toplam 8000 metrekare satış alanına sahip 24 mağazasında, ulusal ve uluslararası sevilen markaları modaseverlerle buluşturuyor. Kaba inşaatı biten Kasaba AVM'nin Haziran 2015'te açılması planlanıyor. Alışverişi doğayla buluşturan Kasaba AVM'de yer almak isteyen markalar içinse kiralamalar sürüyor. 


Kasaba AVM, kiralama hizmetinde de çözüm ortağı olarak, AVM ve perakende sektörünün yakından tanıdığı MALLEXPERT Kiralama Danışmanlık Firması'yla anlaştı. Kâtip Çelebi Gediz üniversitelerinin yakınında yer alan Kasaba AVM'ye, Foça, Çiğli, Menemen, Aliağa, Karşıyaka, Konak ve Manisa'dan ulaşım çok kolay. Ulaşmak çok kolay AVM'de yer almak isteyen markalar için www.kasabaavm.com internet sitesindeki kiralama formuyla başvuru yapılabiliyor. 


Milliyet Ege


Geri Dön