25 / 04 / 2024

Kasaba projesinin 3. etabı Sign Of The City Awards'tan ödül aldı!

Kasaba projesinin 3. etabı Sign Of The City Awards'tan ödül aldı!

İş Altınhas tarafından İstanbul Ömerli’de hayata geçirilen Kasaba projesinin 3’üncü etabı Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2015’te ‘En İyi Müstakil Konut’ seçildi.



Türkiye İş Bankası iştirakleri ve Altınhas Holding ortaklığı ile Ömerli’de gerçekleştirilen Kasaba projesinin 3’üncü etabı; Hürriyet gazetesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Sign Of The City Awards 2015’te ‘En İyi Müstakil Konut’ ödülünün sahibi oldu. Kasaba 3. Etabın ödül almasının ardından konuşan Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, gayrimenkul sektörüne İş Bankası gibi güçlü bir marka ile ortaklık yaparak girmek ve sektörün marka projesi olan Kasaba ile başlangıç yapmak bizim için önemli olduğunu ifade etti. 


Altınbaş “ Kasaba projesinin marka değerinin ve yaşam konseptinin Hürriyet gazetesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Sign of the City Awards 2015’te “En İyi Müstakil Konut’’ ödülünü alarak yeniden pekiştirmiş olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. İlk gayrimenkul projemizde böyle önemli bir ödül almış olmamız bizleri hem gururlandırırken hem de geliştireceğimiz diğer gayrimenkul projeleri içinde cesaret vermektedir. Bu projenin yanı sıra, Altınhas olarak, İstanbul öncelikli olmak üzere Türkiye genelinde konut, ofis ve AVM yatırımlarını değerlendiriyoruz. Her projeyi detaylı bir şekilde inceliyor; Kasaba gibi kaliteli ve ayrıcalıklı projelerde yer almaya özen gösteriyoruz” dedi.


Nisan ayında satışa sunulan ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Kasaba projesini 3. Etabı 160 dönümlük alanda; 4’ü villa, 4’ü daire olmak üzere 156 adet bağımsız bölümden oluşuyor. 120 adet villanın yanı sıra 1+1, 2+1 ve 3+1’lerden oluşan 36 adet townhouse konseptli daireler de yer alıyor. Projenin yoğun ilgi gördüğünü belirten İmam Altınbaş, “Satışa çıktığı günden bu yana ulaşım alternatifleriyle şehrin merkezine yakın aynı zamanda da doğa ile iç içe konumu sayesinde yatırımcılardan büyük ilgi gören Kasaba projesinin 3’üncü etabında satışların yüzde 60’ı tamamlandı. Büyüklükleri 123 ile 529 metrekare arasında değişen; 1+1’den başlayan daireler ile iki katlı 4+1’den başlayan bağımsız villalardan oluşmaktadır” dedi. 


Yeni yatırımlar için arsa arayışına başladıklarını belirten İmam Altınbaş, “ Öncelikle yatırım yapmayı düşündüğümüz olan Avrupa yakasında Kağıthane, Bayrampaşa, Topkapı, Zeytinburnu ve Basın Ekspress bölgesi. Anadolu yakasında ise Çekmeköy, Maltepe, Kartal bölgelerinde arsa arayışlarımız devam ediyor. Yatırım yapmayı düşündüğümüz bölgelere değer katacak ve onları ileriye götürecek aynı zamanda fark yaratacak projeler yapmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Projenin tüm paydaşlarını; arsa sahipleri, projeciler, müşteriler, taşeronların da içlerine sineceği bir iş yapmak önceliğimizdir. Girdiğimiz her sektörde, konunun uzmanlarıyla çalışıyoruz” dedi.


http://kasabaomerli.com/


Hürriyet Ek


Geri Dön