29 / 03 / 2024

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, inşaat çalışmalarının devam ettiği 400 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Kaba inşaatı biten hastanenin Mayıs ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.



Kastamonu Cezaevi karşısında inşasına devam edilen ve hem parasal hem de fiziki olarak çalışmaların yüzde 70 oranında tamamlandığı 400 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Proje Müdürü Ali Duman ile birlikte inşaat alanını gezdi. 


Kaba inşaatı tamamen biten yeni devlet hastanesinin elektrik ve mekanik tesisatı da yüzde 80 oranında tamamlanmış durumda bulunuyor. 


Kastamonu için önemli yatırımlardan bir tanesi olarak ön plana çıkan 400 yataklı yeni hastanede dış cephe kaplama çalışmaları da hızla devam ederken altyapı ve çevre düzenlemeleri de aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. 


Mayıs ayı gibi bitirilmesi hedeflenen hastane inşaatında şuan itibarı ile 350 personel yoğun bir tempo ile çalışırken bu sayının 500’e çıkarılması ve hastanenin biran önce Kastamonuluların hizmetine sunulması amaçlanıyor.


Hürriyet Yerel




Geri Dön