20 / 04 / 2024

Kastamonu'ya 4 yıldızlı otel yapılıyor!

Kastamonu'ya 4 yıldızlı otel yapılıyor!

Eski KASKİ arazisine yapılacak olan en az 4 yıldızlı otel projesinin startı verildi. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yüklenici firmanın yapım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağını açıkladı.



Eski KASKİ arazisine yapılacak olan en az 4 yıldızlı otel projesinin startı verildi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yüklenici firmanın yapım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağını belirterek, firmanın güzel bir çalışma yaptığını ve tasarım projesinin kendilerine geldiğini ifade etti.


Projenin biraz daha büyütülmek istendiğini söyleyen Tahsin Babaş, “Arka taraftaki mahalleden bir sırayı daha projelerine katmak istiyorlar. Onun için vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.


YÜKLENİCİ FİRMA ARSA SAHİPLERİ İLE YEMEKTE BULUŞTU


Otel projesinin alanının genişletmek ve arka taraftaki arsaları da projeye katmak istediklerini söyleyen yüklenici firma Sahibi Ali Yıldız, “Bu alana 10 katlı bir blok yapmayı planlıyoruz. Bunun için bu arsa da bulunan vatandaşlarımızla Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın katkılarıyla arsa sahipleri ile tanışmak ve onlarında fikirlerini almak için bir araya geldik” diye konuştu.


Ali Yıldız, şunları kaydetti: “Bu alanda vatandaşımızın 2,350 metre kare bir toplam arsaları var, eğer anlaşırsak o arsayı da projemize katmak istiyoruz ve bu alana 10 katlı bir konut bloku yapmak istiyoruz, bu proje de yer almak isterseniz biz bunu değerlendireceğiz. Bir hafta 10 gün içinde netleştirip, yoksa biz bu 2300 metre kare alanı mevcut projenin dışında tutup yolumuza devam edeceğiz”


Hürriyet Yerel




Geri Dön