25 / 04 / 2024

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...



JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Sinan Köseoğlu yaptığı açıklamada, “Karaköy’deki tarihi Veli Alemdar Han’da hizmete başladık. İstanbul’un gerçek turizm potansiyelini hep birlikte açığa çıkarmak istiyoruz” dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre; JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i satın aldı.

 Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

İstanbul Karaköy’de restore edilen Veli Alemdar Han’da faaliyete geçen JW Marriott otelinin açılışında konuşan Köseoğlu, İstanbul’un her geçen gün artan turizm potansiyeline vurgu yaparak, Türkiye’nin en değerli turizm destinasyonlarından İstanbul’un, lüks otel markalarının ilgisini çekmeye devam ettiğini belirtti. JW Marriott Istanbul Bosphorus’ta 16’sı süit olmak üzere farklı çeşit, metrekare ve manzaralara sahip toplam 130 oda bulunuyor.

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

 

 


Geri Dön