24 / 04 / 2024

Katy Perry'nin Kaliforniya’daki evi 9,5 milyon dolara satışta!

Katy Perry'nin Kaliforniya’daki evi 9,5 milyon dolara satışta!

Amerikalı ünlü pop müzik yıldızı Katy Perry Kaliforniya’daki evini 9,5 milyon dolara satıyor. Her ayrıntının düşünüldüğü evin fiyatı dudak uçuklatıyor...



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Amerikalı ünlü pop müzik yıldızı Katy Perry'nin evinde 4 yatak odası, 6 banyo bulunurken araba garajı malikanenin arka kısmında yer alıyor.


1954 yılında inşa edilen ve dört ayrı yapıdan oluşan malikane; Akdeniz stili ana binayı, misafirler için ayrılmış iki katlı binayı, fitnes için tasarlanmış ayrı bir binayı ve güvenlik çalışanları için ayrılmış kulübeyi kapsıyor. Öyle görünüyor ki bu ev ünlülerin izole yaşam stiline göre inşa edilmiş. Belki bir sonraki sahibi de yine Katy Perry gibi ünlü biri olur.


Amfi tiyatrosu da var

Katy Perry nin Kaliforniya’daki evi 9,5 milyon dolara satışta!

Ana binanın salonunda geniş bir şömine yer alıyor. Dışarıya açılan kapısına renkli perdeler çekilen salonun koltuk seçiminde klasik, bej renkli tonlar tercih edilmiş. Bahçe bölümünde yüzme havuzu, spa, fıskiye bulunan arazinin etrafı meyve ağaçları ve amfi tiyatroyla çevrelenmiş.


Dikdörtgen biçimindeki geniş bir oda, duvardan bir paravanla ikiye bölünmüş. Odanın bir tarafı yatak odası diğer tarafı oturma odası olarak kullanılıyor. Elips şeklindeki küçük bir penceresi olan yatak odasına bir adet de koltuk yerleştirilmiş. Diğer uçtaki oturma odasında turkuaz renkli büyük bir büfe bulunuyor. Oturma grubu, sehpa ve mavi desenli bir perdeyle dekore edilen odanın kapısı arka bahçeye çıkıyor.

 

Eski Roma stili banyo

Katy Perry nin Kaliforniya’daki evi 9,5 milyon dolara satışta!

Krem renkli dolapların tercih edildiği mutfağın ortasına uzun bir yemek masası yerleştirilmiş. Evin birçok yerinde olduğu gibi mutfak pencerelerinden de bahçenin yemyeşil manzarası görünüyor.

 

Katy Perry nin Kaliforniya’daki evi 9,5 milyon dolara satışta!

Evin en gösterişli bölümünü eski Roma stiliyle dekore edilen banyosu oluşturuyor. Mutfağın zeminiyle hemen hemen aynı fayanslarla döşenen banyoda birden fazla kapı yer alıyor. Büyüklüğüyle göze çarpan banyonun ortasında bulunan küvetin bir ucuna şömine döşenmiş. Duvarı boydan boya kaplayan renkli bir tablo da banyoya, sürreal bir ambiyans katmış.


Egzotik ve yeşil bahçe

Katy Perry nin Kaliforniya’daki evi 9,5 milyon dolara satışta!

Formunu ve güzelliğini korumaya özen gösteren Katy Perry’nin spor odasında ihtiyaç duyacağı birçok malzeme düşünülmüş. Duvarın bir bölümünün camdan oluşturulduğu, fitness aletlerinin yerleştirildiği odada bir adet televizyon ve vantilatör de yer alıyor.


 


Geri Dön