19 / 04 / 2024

Kaya Plazzo, Kartalkaya'da Hermes ve Godiva ile açılıyor!

Kaya Plazzo, Kartalkaya'da Hermes ve Godiva ile açılıyor!

Dağ otelleri artık lüksün peşinde. Odanın ortasında jakuzi var. Kayak yapanları jakuzi keyfi yaparak izliyorsunuz. Ünlü markaların kullanıldığı otel Kaya Plazzo yarın açılıyor. Erganiden DJlik denemesi. Bebekte de Türkçe kulüp açılıyor



İşte Ersin Süzer'in Milliyet Cadde ekindeki o yazısı;

"Hafta sonu Kartalkayanın en lüks oteli gün yüzüne çıkıyor. Kaya Plazzonun odalarında Hermes ürünleri kullanılmış. Jazuki keyfi yaparken kayak yapanları izleyebiliyorsunuz. Genellikle dağ otellerinde öyle çok lüks olmaz. Belirli bir standart vardır. Üzerine çıkılmaz. Ama Kaya Grubunun Plazzosunda her türlü detay düşünülmüş. Hatta 5 km.lik zirveye şeffaf korumalı kapakla dört dakikada ulaşıyorsunuz. Bu arada dağın yenisi Atika da yarın açılıyor. Emre Ergani geçen yazı Çeşmede geçirmiş ve akşamüzeri partileriyle Çeşmeyi sallamıştı. Yarından itibaren Kartalkayada hizmet vermeye başlayacak Atika, bu kışın en çok konuşulan dağ mekanı olacak gibi. Bakalım Ergani, dağda nasıl partiler düzenleyecek.

Luccadaki macaronlara sadece bakılıyor

Dün akşam Luccanın duvarlarını Macaronlar süsledi. Devasa macaronlar herkesin iştahını kabartıyor. Sergi, Sevinç Yıldıza ait, Uzakdoğudaki sergi öncesi macaronlarını Luccada gün yüzüne çıkarmış. Yalnız bu tür sergilerin şöyle kötü bir yanı insanın canı çekiyor. Unutmadan sergi 2 Ocakta sona eriyor.

Sesste Ergani DJ oldu

Geçen gün Sessteydim. İçerisi hayli kalabalıktı, birden mekanda hareketlilik yaşandı. Birileri öyle bir dalış yaptı ki yanımdakiler, Kim bu ağır abiler diye bana sordu. Neyse telaş bitti, herkes yerine oturunca mekandakilerin telaşını anlamış oldum. Şahan Gökbakar gelmiş meğer. Telaş ondanmış. Anlayacağız Şahan Gökbakar gecelerde çok fena havalı, ağır ve kral. Şahanın telaşından sonra DJ kabinine gözüm ilişti. Baktım Ergani setin başında. Hem çalıyor hem oynuyor. Fenada çalmadı Ergani. Hatta bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir ara eğlenceye kendini fazla kaptırıp, yeni şarkıya geçmeyi unuttusa da DJlikten geçer not aldı.

Luxde Türkçe sesleri

Geçen hafta, Hürriyet eklerin yılbaşı partisine, Hello dergisi yayın yönetmeni Erdem Kırımla birlikte uğradık. Taksim cahilleri olarak bir süre Luxun nerede olduğunu kestirmeye çalıştık. Biraz uğraşın sonunda neyse ki elimizle koymuş gibi bulduk. Lux, o gece Türkçe kulüp kıvamındaydı. Anlaşılan Türkçe müzikle eğlenmek herkesin içine işlemiş.

Geleneksel yemeklerin yanında her türlü içki içilir

Geçen hafta lüks konyak Hennessynin partisinden söz etmiştim. Türk işi lüks tanımı yapınca, Hennessyciler sitem ederek O partide suşi vardı. Başka yemeklerde servis edildi dedi.  Konuya çok kısa açıklık getireyim. Her ülkenin olmazsa olmaz yemekleri vardır. Bu yemekler İstanbulun en lüks restoranlarında da servis edilir. Her türlü içki de yanında içilir.

Nişantaşı rengarenk

Yeni yıl coşkusunun en iyi hissedildiği yer Nişantaşı. Her yer ışıl ışıl. Özellikle Abdi İpekçi Caddesi bu yıl yeni yıla rengarenk ışıklarla giriyor. Bazıları çok etnik bulsa da Nişantaşına bu renklilik yakıştı. Bu akşamdan itibaren Nişantaşı sokakları dolup taşar. Nişantaşının yeni yıl partisindeyse Orhan Gencebayın Batsın Bu Dünyasının remiksini yaparak kulüplerde çalınmasını sağlayan DJ Mert Özmen setin başında olacakmış."

Ersin Süzer / MİLLİYET


Geri Dön