28 / 03 / 2024

Kayı İnşaat çıtayı yükseltiyor!

Kayı İnşaat çıtayı yükseltiyor!

Önemli uluslararası inşaat firmaları arasındaki konumuyla dikkatleri üzerine çeken Kayı İnşaat, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2014 yılında 169'uncu sıraya yükseldi.



Yurt içi ve yurt dışında 6 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren Kayı İnşaat başarı çıtasını giderek yükseltiyor. 


Önemli uluslararası inşaat firmaları arasındaki konumuyla dikkatleri üzerine çeken Kayı İnşaat, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2014 yılında 169'uncu sıraya yükselirken, "ENR Global Sourcebook" tarafından yayınlanan sağlık yatırımlarında dünyanın önde gelen 25 inşaat firması arasında 12'nci en büyük inşaat firması oldu. Hem kamu hem de özel sektörde tedavi gören hastaların kaliteli ve ucuz hizmet almalarını sağlamak amacıyla, 2014 yılı itibariyle kanser tedavisinde son teknoloji ürünü olan "Tomotherapy" hizmetinin Türkiye'deki öncüsü olan firma, verdiği teklifle 9 ihaleyi kazanarak bu sektörde söz sahibi 3 firma arasına girmeyi başardı. Kayı İnşaat Başkan Yardımcısı Gürhan Günal, yurt dışındaki projelerin grubun amiral gemisi olduğunu vurgulayarak şu bilgileri verdi: "Kayı İnşaat olarak, edindiğimiz operasyonel ve teknik deneyimiyle Accor Group, Marriott, Volkswagen, IKEA, Mayr Melnhof, ECE Projektmanagement, ASAL, Pirelli, Koç, Gestamp, Migros, Globus, Renault, Beko, Vestel, MEGA Group, Koç ve Tatneft gibi uluslararası dev firmaların inşaatlarını anahtar teslim tamamladık. Müşterilerimizle güçlü ilişkiler kurduk" dedi. 



Sabah 


Geri Dön